mandag 31. mai 2010

Nyansar

Eg er glad i farge og mønster. Nesten til det ekstreme. Takka vere Vestablikkmannen tar det ikkje heilt av heime hjå oss. Det kunne det nok ha gjort...
Men av og til likar eg òg å kvile blikket på nøytrale fargar. Det kjennes godt.Ha ein superfin vårdag!

5 kommentarer:

 1. Enig med deg der. Det beste er mangfold. Litt av begge verdener. Ha en flott dag du også :-)

  SvarSlett
 2. Den KASSEN! KOR har du fått tak i den KASSEN!!?? Eg og vil ha :-) Kjempestilig! Fine duse fargar, og herlig karikatur av mannen :-)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ser absolutt likheter her ja. Litt morsomt at jeg også er veldig fargeglad med en innebygget skepsis til blått (og rosa...) MEN nå begyner jeg virkelig å like blått - det er jo lekkert! Har også hatt en uforklarlig dragning mot nøytrale farger den siste tiden ;)

  Jeg legger meg til som følger!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar! Og sånn Fellesmeieri-boks har vi også, har funnet den i garasjen (!) til mamma og pappa :), hvor jeg også fant en gammel vedkasse med lokk (som nå er stuebord) og flere treesker. Skattkammer!

  SvarSlett
 5. Je gog liker begge deler og vakler stadig mellom fargerike og mer rolige stiler. Men det er jo det som gjør interiør og design så gøy, man kan få utløp for litt forskjellig. Spesielt hvis man kan sy og tilføre endringer på den måten, sånn som du! Elsker putene dine!:) Ha en super dag! - Heidi

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...