mandag 28. juni 2010

Meir om leik

Laurdag var maledag med Hannah. Endeleg! Veldig kjekt med tanteungar som likar det same som tante!

Me hadde fargeblanding på agendaen, men rakk å lære kvarandre fleire andre ting òg. At det er lov å tøyse og leike seg. At alt er lov.

Og så det viktigaste av alt: at det er lurt å ikkje tenke så mykje. For mykje tenking blokkerer ofte for kreativitet. Det er blant anna derfor mange vaksne trur dei ikkje kan. Som ofte er heilt feil!

Så fram med maling eller teikneark, folkens. Slepp deg laus litt. Våg å leike:-)

5 kommentarer:

 1. IMPONERT!!! Så flotte bilder dere laget og for et superbra initiativ til syssel å gjøre sammen. Dette er sånne ting som ofte blir snakket om men som sjelden gjøres. Kanskje er du supertanta ;-) Bildet som du har kalt Bird likte jeg utrolig godt, kjempefin kombinasjon av farger, elementer og bokstaver. Og utfordringen med å sleppe seg litt løs, den skal jeg jammen meg huske på fremover! Takk for et kjempeflott innlegg og god bedring til deg også! Klem :-)

  SvarSlett
 2. Ja maling er en utrolig koselig syssel å gjøre sammen med de små:) Det er herlig å se hvor lekne i uttrykk og farger de er:)

  Bildene var virkelig fine, kjekt å ha på veggen:)

  SvarSlett
 3. Så gøy - og sååå fint! Dere er jo ordentlige kunstnere!!! Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Eg likar så godt tanken på å sleppe kreativiteten laus, men lettare sagt enn gjort for min del iallefall. Skriv meir om leik IJ, eg har mykje å lære!

  SvarSlett
 5. Oi-oi-oi, så mye fint dere har laget!!!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...