fredag 11. juni 2010

Sliten fredag

Symaskina går. Lillebror stemmer i og syng på sitt tannlause vis. Han er jo nærmast oppvaksen med lyden, og kjenner den godt.
Det er tanntid i heimen. Travle netter for liten og mor. Då er det godt at dagane trass alt er gode, med stort sett smil og song.

Og ikveld er det fest for ein skjønn 40-åring! Gratulerer med dagen, Laila!

Ha ein fin dag!

3 kommentarer:

 1. Det er jo en koselig lyd!:) Jeg satt med lillemor på ryggen i MeiTai og sydde da hun var baby- og hun sov. Så jeg håper og tror hun forbinder lyden med trygghet og mammakos:) Kos deg på fest i dag - og god helg:) Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se det ferdige resultat av vimpelrekken! og så utrolig fint det sjiraffbildet nedenfor var!! Ludvig er desverre litt småredd den symaskinlyden. får vel sy mer så han blir vant til den. Er litt tenner og trappetrinnbestigning på gang her.Travle netter her og mao. Gjeesp.kanskje like greit det regnet i dag så det ble en rolig innedag med besøk istedet:-)

  SvarSlett
 3. SÅ herlige fargar på vimplane! Og det stoffet som ligge bakerst e perfekt. Tenk at lillegutt allerede får tenner!Skjønnasen... Tiå fyke virkelig avgårde!
  Håpe dåkke får ei flott helg IJ! Sende deg og dine små ein klem :-)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...