lørdag 3. juli 2010

Ferietid

Barføtt i graset. Plukke rips i ein kopp. Stå under eit tre og lytte på sommarregnet. Klappe ein hest. Lukte på ein blome. Rulle rundt i graset med ein villunge eller to. Fange ei grashoppe. Om du kan.

Det er ferietid.

Eg er frisk og rask som ein låvesvale igjen. Takk for alle koselege god-bedringhelsingar!


5 kommentarer:

 1. godt å høre!
  nyt ferien i fulle drag. heldige deg som kan spise plomme....

  SvarSlett
 2. Flott at du er frisk! Ha en herlig sommerdag!

  SvarSlett
 3. Deilig med ferie nå :-) Og godt at du er frisk igjen. Synes det er så koselig at du av og til har små bilder fra denne barneboka. Jeg husker den godt fra jeg var liten. Bildene har festet seg bedre enn historien, men handler den ikke om Kajsa og mormoren som får vondt i foten? Kajsa må vaske til jul og stå på torget og selge varene for mormoren?! Tror jeg har den boka hjemme hos mamma.
  Takk for lykkeønskningen inne hos meg foresten. Jeg gikk laaangt over termin (8-9 dager) med de to andre og frykter det denne gangen også. Men det er lange dager, så jeg håper selfølgelig jeg slipper ;-) Ha en finfin ferie da du!!

  SvarSlett
 4. Nydeleg! Slik skal sommaren vere!

  SvarSlett
 5. Herlige sommertanker! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og for at du dermed gjorde meg oppmerksom på din blogg! Her var det mye fint og inspirerende.:) Legger meg til som følger med en gang.

  Ha en flott sommerdag!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...