fredag 30. juli 2010

Scootergirl

Scooter er tøft! Faktisk ein ting eg likar kjempegodt. Det skulle veldig gjerne ha vore ein snerten liten Vespa. Men peugeot funkar like godt. Sikkert bedre.

Suse avgårde til jobb, forbi morgonrushet, parkere ved inngongsdøra - og det heilt gratis! Jo, fordelane er heilt klart i pluss. At det av og til regnar her i byen, er lett å gløyme.

Behovet for eit nytt nett meldte seg her i sommar. Det forrige gav seg, pga høg alder. Då måtte det jo bli eit gult eit! Er det mogeleg å ikkje bli glad av gult? Eg bare spør.

Nettet er allereie døypt scooterveska. Det har mange kjekke scooterturar å sjå fram til!

Ei god natt til deg som ser innom!

7 kommentarer:

 1. å så gøy med scooter! det ønsker jeg meg og. fin veske! Skal være på utkikk etter en gul veske scotre forbi i morgenrushet:-) Gult er definitivt den beste fargen. Jeg blir aldri lei den gitt.

  Jeg har tatt et år permisjon denne gangen. Det er bare vidunderlig herlig. Så jeg begynner ikke før i november! Hadde aldri trodd det, men kunne lett blitt hjemmeværende mor. man får jo så mye tid til å være kreativ!

  Håper du har hatt en fin sommer. og lykke til med jobbstart! nå må jeg lese de innleggene jeg har har lest her inne:-). ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Er det deg på scooteren? Veldig fine bilder:-) Og definitivt en kul scooter, med ei kul dame!

  Kikket faktisk på gule kjoler i dag! Er også glad i den fargen. Og nettet ditt er kjempefint:-)

  Klem Mammadamen

  SvarSlett
 3. Så fint det blei! Et flott nett må eg sei. Og scooter e på mi ønskelista og! Sko bare ønska det va trygt å frakta barn på den...:-)

  SvarSlett
 4. Mammadamen: Javisst er det meg på scooteren:-)
  SS: Scooter må jo vere perfekt for deg når dokke kjem i det nye huset - heilt perfekt avstand til jobb!

  SvarSlett
 5. Kjempetøff scooterdame! Klart det er praktisk. Her i nabolaget har nesten alle scooter i tillegg til bil. Vi har ikke, not yet ;-)
  Veska var knallfin, fiiine farger sammen. Jeg kjenner at lysten til å sy har kommet over meg igjen. Finner ikke tid til det akkurat nå, men det kommer muligheter til det snart tenker jeg. Vi koser oss veldig med baby i huset og sakte men sikkert kommer rutinene på plass. Håper du forstatt nyter av sommeren innimellom til tross for at ferien er over!

  SvarSlett
 6. Ooooh, stoler til salgs. Har jeg lyst, JA! Bør jeg, tja nei. Men kan du sende meg mail med bilder og pris? fargesirkelen@gmail.com

  Jeg digger scooter. Man er liksom helt for seg selv og sin egen herre - ingen som kan sitte på eller man kan ikke bare stikke innom butikken å gjøre ukeshandelen. Kjenner igjen frihetsfølelsen fra jeg var 16 år og kunne kjøre for meg selv for første gang :D

  SvarSlett
 7. Flotte scooterbilder og herlig nett!
  Så fin blogg du har!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...