lørdag 28. august 2010

Orden i sysakene

Eg fann endeleg eit symaskinskap. Stakkars Elna har dei siste månadane stått og støva på soveromsgolvet, ilag med anna rot. Ikkje det at ho får stå i ro så lenge. Men ein hardtarbeidande liten maskin fortener vel noko bedre enn å sove med kamelar..? (Kamelar er altså hybelkaniner, men meir veletablerte og større)

Skapet sto ikkje akkurat og skein på Fretex. Gulkvit maling og laus plate. Men det er utruleg kva litt fresh maling kan gjere. No er eg storvegs fornøyd med kjøpet. Elna òg.

Og det beste av alt; no er soveromsgolvet berre golv igjen. Ikkje lagerplass for allverdens prosjekter. Godt med ro på soverommet!


Ha ein fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Så fin farge det ble på skapet :)I dag kjøpte jeg maken vase som den du har på skapet , likte fargen så godt ;) Sove med kameler Ha ha den var god ;)

  Ha en fin dag i morgen :)

  SvarSlett
 2. Så fint og så praktisk, heilt klart slik vi liker det! Fargen var knallfin og skjøner godt at ho Elna også er fornøgd:)

  SvarSlett
 3. Nydelig farge du har valgt, skapet ble kjempefint! :)

  SvarSlett
 4. Så fint det blei! Og deilig at kamelane e sendt avgårde te de evige jaktmarker :-)
  Når eg ser bort på mine haugar av sy-rot så tror eg eg må ta innlegget ditt som et tegn, og gjørr nåke med det eg òg! Men i mårå e det søndag.... ;-)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...