fredag 6. august 2010

Smugkikk

Litt detaljar frå jenterommet, medan dei er ute på tur. Her er ein god blanding av nye og gamle ting, samt nokre av mamsen sine rare dyr...


Aftenbøna er arva frå mamma. Ho fekk det av si bestemor som treåring. Nydeleg fint - og så er det ei av kveldsbønene me brukte mykje. Så kjekt å ha med seg vidare. Det ein høyrte ofte som liten, sit jammen fast.

Eg sit i godstolen med beina høgt. Ladar opp til 40-årslag ikveld! Gler meg stort!
Ha ei fin helg!

3 kommentarer:

 1. Så artige dei er, dyra du malar!

  "Nå lukker seg mitt øye" var kveldsbøna mi i barndommen, og no er det ungane våre som får høyre den kvar kveld. :)

  Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Prøver igjen, jeg (skrev en lang kommentar her i sted, men fikk error og alt forsvant). Kjempefine detaljer fra barnerommet og så artig at du maler bilder til ungene selv. Hvordan rekker du alt? Jeg har nok et og annet å lære hos dere erfarne trebarnsmammaer :-)
  Joda, lillebror er fortsatt et ganske fornøyd barn, mat og søvn er det som gjelder. Jeg krysser fingrene for at det ikke blir kolikk denne gangen heller, det var i allefall det vi bestillte ;-)
  Kan tenke meg det er hektisk i jobbsituasjonen din nå. I trheim har det visst vært litt kaotisk på føden til tider denne sommeren. Jeg hadde litt flaks og valgte et litt roligere døgn for min nedkomst :-)
  Kos deg på kalaset i kveld og god helg til deg!

  SvarSlett
 3. Kor artig, eg har også vakse opp med 'nå lukker seg mitt øye' som kveldsbøn.:) Eg likte veldig godt stilen i biletet du har mala! Og mykje anna fint lagar du også ser eg.:) Kjekt at du la att ein fin kommentar hjå meg, slik at eg fann deg!
  Godnatt frå meg.:)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...