fredag 24. september 2010

Urban bensinstasjon


Ein avstikkar til haustfine Askøy, gav meg ein lekker opplevelse idag! I enden av ein bensinstasjon ligg det fleire flotte butikkar, blant anna Ren Lykke og AC Home.

Og lykke - javisst! Herlege fargar og lekre saker! Lykke - å ja, alltid kjekt å finne butikkeigarar med same smak som meg. God smak, med andre ord...hehe *stoooort smil*


Ren Lykke hadde til og med sin eigen maskot! Sjå dei augene..:-)

Og så, etter mykje lekre inntrykk - ein god kopp kaffe på koselege Cafe Fru Luna. Og lurar du på tapetet bak Litlegut, så er det faktisk eit veggmaleri! Slå den!

Så ta gjerne turen til Kleppestø - eg trur neppe du blir skuffa:-)

Ha ein fin fredagskveld vidare!

10 kommentarer:

 1. Oj oj!!!! For et sted!!! Hva ble med deg hjem, lurer nå jeg????

  SvarSlett
 2. Helledussen for en butikk! Der skal jeg virkelig ta meg en tur en dag, takk for tipset! Og der var jo Bambiboksen vår jo(bare i koffert)..fristelser fristelser..
  Den kafeen vet jeg at jeg har lest om en gang (kjenner igjen bildet av den kroken), men visste ikke at den var på Askøy.

  Fin helg!
  Klem Christine

  SvarSlett
 3. Oi oi oi. Her kunne jeg nok krympa studielånet betraktelig! Synd det er litt langt - ellers skulle jeg lagt lørdagsutflukten til den kanten. God fredag!

  SvarSlett
 4. WOW! Så moro! :) Kunne godt tenkt meg en tur dit! Vet du hvem som produserer de fine boksene? Kunne gjerne tenkt meg noen slike!

  Stor klem!

  SvarSlett
 5. Åh, den bambiboksen var FIN! :) Synd Askøy er liiiitt langt unna.... :)

  SvarSlett
 6. Kjekt med så god reklame:-) Og for dere som syntes det er langt til Kleppestø.....det tar bare 10-12 minutter fra Bergen sentrum. Og gratis bro. Vel verdt et besøk:-)

  SvarSlett
 7. Heisan fleisan! Ja, vi var på Landås loppis begge to:)) Men jeg var på lørdagen da..Hørte rykter om at Skjold var bedre den helgen, men vi valgte å ture hjem igjen.Bedre lykke neste gang for oss begge:)

  Klem Pøbelen

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige ord:) Hjemmesiden vår finner du på http://fruluna.no

  SvarSlett
 9. Skulle selvfølgelig være: http://www.fruluna.no

  SvarSlett
 10. Ja disse butikkene kjørte jeg forbi for ikke lenge siden og tenkte at jeg måtte titte hodet inn dit. Enda ikke fått tid, men det må jeg jammen meg gjøe snart!

  Hadde på følelsen at du kom til å henge på Torgallmenningen den 23okt. Så kjekt:-) Jobber du der da?

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...