torsdag 21. oktober 2010

Glad

Desse tinga gjorde meg glad i dag:

- den skjønne vaskebjørnen til Darling Clementine.

- den nye selebuksa til Lillebror etter ekte 70-talsmønster(vel og merke med pittelitt justeringar)

- låg haustsol inn vindaugene(og fingermerkene la eg slett ikkje merke til...)

Lykke er å glede seg over dei små tinga. Ein fin farge, ein kompliment, ein printer som funkar.

Kva gjorde deg glad i dag?

7 kommentarer:

 1. Så fint å fokusere på de positive tingene ved dagen. Det er en god egenskap. Jeg er glad for at jeg har hatt 4 av 6 tantebarn her i ettermiddaag. Vi har laget og spist vårruller. Og så er jeg glad for at min far var innom og hjalp oss med en stikkontakt, samt at ungdommen på skolen min fikk strålende kritikker for revyen sin. Og så ble jeg glad for at arbeidsdagen gikk så lett, og at jeg har en fin fyr å komme hjem til. Og så er jeg litt fornøyd med at jeg står og maler nå. Ups, bare en liiiiten pause. Det er ikke like gøy å male lenger, men er midt i trappeoppgangen....

  SvarSlett
 2. Jag blev också glad av dina bilder, vilken härlig blogg du har!!

  /Mia

  SvarSlett
 3. Det har faktisk vært litt av en dag. Tøff og slitsom dag på jobben og jeg er ikke ferdig med å planlegge morgendagens kunsthistorieforelesning ennå.
  Men det var et øyeblikk av lykke før i dag,da jeg holdt en nykopiert og varm bunke med arbeidsoppgaver i hendene og tenkte at det var en av de tingene jeg virkelig liker. -Ved siden av pannekaker og andre gode ting. -En varm bunke nykopierte oppgaver. Tenk det! (Må vel jobbe videre, men må ta noen pauser innimellom for ikke å sovne.)

  SvarSlett
 4. Hei !
  Har sett den vaskebjørnen fra Darling Clementine før, og den minner meg alltid om Mikkel Rev av en eller annen grunn. Lykke var for meg den gode klemmen jeg fikk av barna før jeg reiste på jobb. Det nye garnet jeg kjøpte meg. Våkne opp til snø, fyre opp i peisen, krype opp i godstolen med en god kopp kaffe.
  Ha en fin helg !!
  Cecilie

  SvarSlett
 5. Den vaskebjørnen har jeg kjøpt meg også. Ikke første gangen vi fester oss ved samme tema, virker det som ;-) Syr du etter mønster også duda! Viderekommen skjønner jeg. Det var en meget comfy selebukse, du er jammen flink. Jeg bare syr i vei og har ikke avansert til mønster enda ;-) Jeg blir foresten glad av ungenes begeistring over noe jeg i utgangspunktet ikke var så glad for (les SNØ!). Fin helg til deg!

  SvarSlett
 6. Å for et herligherlig positivt innlegg!
  ..rett og slett til å bli glad av :0)
  ønsker deg en fin & glad helg.
  moaklem

  SvarSlett
 7. Fine vaskebjørnen ser ned på oss fra tavlen på kjøkken også;)
  Så herlig sparkebukse! Og enda herligere blir den med tanken på at det er en ekte 70-tallsoppskrift! Kanskje jeg skal gå i gang med mine også..litt pøbling på oppskriftene er lov..hehe

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...