fredag 28. januar 2011

Eit heilt harem

Elna er i farten igjen! Det viste seg at ho berre mangla litt olje og generell omsorg - så plystra ho avgårde igjen! Heldige meg - som då var på nippet til å gå på veggane...


Så då kunne eg ta fatt på haugen med halvferdige prosjekter. Fann ei løysing på den kranglete "ribben" på Elvis si bukse, som ikkje fungerte så godt som ribb. No heng buksa oppe òg. Kan vere greit det.

Og så eit bilde av eit plagg som har skapt mykje munterhet i heimen dei siste dagane. Mor si haremsbukse. Med stripete ribb oppe og nede. Deilig bukse. Men altså litt "morsom" ifølge Vestablikkmannen...

Men pyttsann - eg tåler det, eg:-)

Her ber det over fjellet med tog til Oslo imorgon. Me har hatt nedtelling i vekesvis no, ungane gler seg ihjel! Dåp for eit ferskt søskenbarn. Det blir stas. Over helga skal eg vise dåpspresangen som eg ferdigstilte igår. I gooooood tid...*puh*..

Ha ei flott helg!

6 kommentarer:

 1. Hei !
  Så fine bukser, jeg elsker haremsbukser.
  Og smart med regulerbar strikk i livet.
  God tur til Oslo !
  Her er det jobbehelg, så bærer snart avgårde på kveldsvakt.
  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelig pingvinbukse. Og haremsbukse. Eg husker det frå mi ungdomstid. Stor stas! Og superkos å ha på. Me like. God tur!

  SvarSlett
 3. God helg, og god tur til Oslo, IJ. Blir så glad når jeg ser hva du lager. Fargene, formene, mønstrene, stoffene - alt er så godt!

  SvarSlett
 4. For en søt bukse! Elsker de sjarmerende pingvinene:) Hehe..kanskje jeg skal sy meg en haremsbukse/kosebukse jeg også..Ser jo veldig behagelig ut!
  Klem Pøbelen

  PS: god tur til Tigerstaden

  SvarSlett
 5. Kjempefine haremsbukser!! De er så fine på de små bleierumpene :)
  God tur til hovedstaden!
  Og god helg!

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 6. Herlige bukser. Og for en smart løsning på ribb-som-ikke-henger-problemet! Det skal jeg jammen herme etter. Takk for tips! Kreativ du er!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...