torsdag 13. januar 2011

Isbjørntid


Det snør igjen. Mykje. Eg gjentar meg sjølv, det veit eg.

Men snø og vinter inspirerer òg. Igår fekk Mollemor nye vintersko som skal halde henne varm på føttene. Mor var mest interessert i det fine isbjørnmerket... Så etter studering av det vakre polare dyret på nettet igår kveld, kom dette trykket til.

Ha ein fin vinterdag der du er! Og ser du ein isbjørn med ei kråke på rumpa - ja, då er den garantert vennligsinna!

5 kommentarer:

 1. Så fint trykket ble, synes du er flink til å rentegne og forenkle slik at man likevel tydelig kan se hva det skal forestille. Det er kanskje en av de vanskelige utfordringene ved grafiske trykketeknikker som lino og tresnitt. Er det en plate av gummi du skjærer i tro?

  Ja er det ikke rart hvordan man føler at man kjenner hverandre etter en stund, her inne! Du var en av de første som ble "faste" på min blogg, det satte jeg så utrolig stor pris på. Tenk at jeg er en av de eldste hos deg, jeg har jo ikke blogget ett år enda ;-)
  Tida flyr DET er helt sikkert. I morgen er lillebror 6 mnd, det er ikke til å tro?! Jeg prøver å bremse opp tida og er lettere panikkslagen her jeg sitter. Mange slags tanker en gjør seg før jobb og hverdag tar en igjen. Vel...litt tid er det da igjen enda. Får nyte det som best jeg kan. Fin dag til deg! Klem

  SvarSlett
 2. Isbjørnen ble kjempefin!
  Er det capa du skjærer i?
  Jeg er overrasket over hvor fint trykk du får bare med en slik plate. Fargen ser så jevn ut. Jeg har sett at mange på Etsy trykker på stoffer også med lignende materialer. Og med lino. Det kunne vært en fin teknikk for elevene mine.

  SvarSlett
 3. Detta kan du allså! Kjempefint trykk! Du er så trygg i "streken" din. Du er god i bloggforma di òg. Merkar at eg likar den veldig godt.

  Ha ein ekstra fin kveld - sidan det er torsdag!

  Marian

  SvarSlett
 4. Så herlig trykk. Kjempefint. Hva er det du skjærer i. Beundrer din kreativitet altså. :)

  SvarSlett
 5. Aaaw, så søt den ble! <3

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...