lørdag 5. februar 2011

Fabel


Det gode med ufrivillige Elna-feriar, er at ein blir leda inn på nye spor. Eller gamle. No blir malekofferten titt og ofte henta fram igjen. Innimellom byssing av sjuk Elvis finn fargane plassen sin på paletten.

Fargar gjer godt. Særleg når bakken på ny er kvit, og ungar og mann er sjuke... Satsar på snarleg bedring. Og ein ny vår:-)

Fargerik kveld til deg!

6 kommentarer:

 1. Nydelige farger i bildet ditt. Du har dessuten en tydelig signatur i bildene du lager, Jeg kan se det er laget av deg...moro!!! Ikke fullt så moro med syk familie, usj altså. Håper virkelig vi klarer å holde oss friske nå. Neste uke ramler det inn familie på besøk her hos oss, vi feirer lillebror sin navnefest til helgen som kommer. Stas.

  MASSE god bedring til dere :-)

  SvarSlett
 2. Du er så dyktig, vakre du!
  God bedring også.

  Klemmer i massevis!

  SvarSlett
 3. Hei:-) Takk for koselige kommentarer inne på bloggen min. Du har jo en superfin og inspirerende blogg så jeg måtte bare legge meg til som følger. Vi blogges! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 4. Så flink du er!! Jeg er heeelt grønn når det kommer til maling, og imponeres veldig av dere som får det til. Og det er sikkert en fin og avvekslende hobby når først Elna tar ferie;) Klem B:)

  SvarSlett
 5. Ååå så fint, nå fikk jeg lyst til å finne fram malesakene igjen!!!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...