onsdag 23. mars 2011

I love styggvakker


Ja, ikkje heilt enkelt å forklare kvifor. Eg har alltid elska det styggfine. Det som ikkje fell heilt inn i kategorien vakkert, men nesten tvert imot. Kanskje det er behovet mitt for ikkje å blindt følge straumen - etter oppveksten min med sau?

Ta dialektar f.eks. Dess meir syngande og rart - dess betre. Går det ein skotte, ein nederlender eller ein frå Skåne på gata - så bli ikkje forundra om du finn meg smygande ein halvmeter bak for å trekke inn styggvakkert! Eg blir direkte i godt humør av å høyre litt smekker dialekt!

Oppkøyringa til morgondagens Stoff og Stol er i full gong. På kjøkkenbordet er ikkje ein ledig millimeter å oppdrive. Mjo...kaffikoppen får vel plass!

Ha ein glitrande og styggvakker dag!

15 kommentarer:

 1. Styggvakkert er en favoritt hos meg også!

  ---
  Når det gjelder grønn te har jeg alltid synes det er litt vanskelig, det er jo så fort gjort at den blir bitter om den ikke tilberedes skikkelig.

  Denne gangen var jeg fokusert på oppgaven, så den ble riktig så bra.

  Favoritten er helt klart vårte. Mild og god på smak, og så har den et veldig fint navn... ;)

  SvarSlett
 2. Haha, alt du skriver kunne ha vært skrevet av meg,jeg liker på en prikk akkurat det samme, rent bortsett fra at du skriver så bra!Og så skriver du på nynorsk til og med. Det er bare vakkert, ikke styggvakkert. Men styggvakkert, skånedialekt og skotter, ja takk!

  SvarSlett
 3. Må si meg enig der gitt,finner styggpent mer interessant enn "klassisk vakkert",tror kanskje det har noe med kontrastene å gjøre :)

  Pretty with a twist eller beauty with an edge, anyday!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for bildet!
  Det var enda finere i virkeligheten og står nå til pynt på kjøkkenbordet.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 5. så herlige farger og mønstre:) Jeg har nettopp malt med oljemaling og finner ikke White spiriten:) Hjelp...mye maling på hendene:) Må begynne å bruke hansker når jeg maler jeg:) Spennende å se syprosjektet ditt:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 6. Ja, jeg liker også styggvakkert!! Det er jo styggfint:) Og jeg er kjempeglad Eskil har ei fin dialekt. Jeg prate ei merkelig blanding mellom Østerdøl og Gudbrandsdøl. Men i jobben min får jeg høre mange forskjellige dialekter hver dag, det er kjempemoro!! :D I dag kom det trøstepremiepakke i posten, kunne ikke kommet på en mer passende dag. Og det gjorde at regnværsdagen plutselig ble fin istede for grå. Tusen takk!! Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Hi hi...jeg også, men når jeg ser her i kommentarene så er vi ikke de eneste ;)

  Jeg blir litt klein av pent. Må være litt rampete, utfordrende og kult..

  Fin dag te dæ! Klæm og klæm

  SvarSlett
 8. åh herlig stoff!! Og du skriver så herlig. Jeg bor i Bergen og syns det høres forferdelig kjedelig ut når jeg snakker flatt østlandsk fremfor syngende nynorsk.
  Utrolig flott blogg du har!

  SvarSlett
 9. Skjønner veldig godt hva du mener. Styggvakkert er kult og ikke minst morsomt!

  SvarSlett
 10. Hihi! Hurra for stygg/vakker! Ingen ting er vell bedre enn å gå mot strømmen!

  Kram

  SvarSlett
 11. jeg digger styggvakkert! og jeg digger dine kreasjoner! klem m

  SvarSlett
 12. Definisjonen av vakkert - handler litt om det kanskje.... For meg handler det om å bli "vekket", få en utfordring for øyet som fortsetter innover - alt dette søte vi omgir oss med er vel egentlig ganske kjedelig.....? Forsett med å la oss ta del i dine styggvakre sprell du:))

  SvarSlett
 13. Takk for styggvakkert ! Kjenner meg igjen. Alltid litt gøy å prøve å sette sammen farger/mønster som kanskje ikke en ville tro passet sammen. Fint synes jeg..
  *Cecilie

  SvarSlett
 14. ..bra at kaffikoppen fekk plass!
  & hihi.... for et herligherlig innlegg IJ!
  ikke rart jeg digger deg!
  ha den fineste helg -
  ♥ klem

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...