fredag 1. april 2011

Byttegardin


Desse gardinene sovna eg til kvar kveld då eg var liten. Laga meg historiar og tok dei med meg inn i draumen. Tapeten var kvit med raude hjerter på, og senga var raudmalt! Ikkje rart det blir mykje draumar i eit slikt rom!
No lurar eg på om nokon er interessert i å bytte til seg ein bit av desse? Eg har rikeleg, og syns det hadde vore artig å bytte til meg andre fine saker. Tenker meg bitar på 50 x 50 cm. Eg har to, kanskje tre bitar - nokon som er interessert?

Ellers nærmar det seg jobbehelg. Skal berre ha ein deilig fredagskveld fyrst!
Fin fredag til deg!

7 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke se gardinene! Ellers kjenner jeg meg igjen i beskrivelsen din, men det var farmor sine gardiner som virka slik på meg, de var i det jeg tror de kalte vistra, litt sånn slappe bomullstoffer, i blomstermønster. Der kunne man gå langtur. Og ved siden av gammeldags broderi, på papp. Et bilde av Jesus, og selve figuren var i cellulose eller noe slikt, og så stod det: SE, jeg står for døren og banker. Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Jeg kan heller ikke se gardinen, men akkurat som Lise så husker jeg gardiner fra soverommet da jeg var veldig liten som jeg drømte meg inn i. De var grønnmønstrete...

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for helsing ;-) Kjekt å høyre at du har vore innom Berte :-) Ja butikken er kjempefin, så gjenstår det berre å sjå om den vert brukt. Eit vanskeleg senter som er litt for stille, og vi er fastlåste til kontrakter. Det var derfor Alpakka Berte vart fødd også, for vi måtte behalde lokalet då apoteket flytta. Så det er berre å krysse fingrar og tær. Fantastisk stoff :-) Hadde kunne tenkt meg litt av det om eg berre hadde hatt tid å sy litt. Ha ei god helg!


  mvh Aina

  SvarSlett
 4. Nå ser jeg gardinen! Så fin, ja denne kunne man fantasere seg langt inn i, det skjønner jeg godt!

  SvarSlett
 5. Eg har lyst å bytte med deg! :)
  Kanskje 50x100 cm, eller korleis du gjer det? Eller kanskje berre ein bit, og så evt noko anna som du kanskje har på lur?

  Har ikkje vore med på byttingar før, men kanskje du kjem med nokre ønsker? Har litt retrostoff, og sikkert noko du kunne likt! :)
  Kanskje ta det på e-post?

  Håpar du har ein fin laurdagskveld!

  SvarSlett
 6. Hei.
  Så koselig det var her. Kommer nok snart igjen.
  Håper du vil ta turen innom Skolelyst også.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 7. Har du mer igjen å bytte bort? Jeg ønsker meg veldig en liten bit;) Akkurat sånne morsomme barnetekstiler jeg er ute etter! Skal ha på brystet i ei barneskjorte med 70-tallssnitt.
  Jeg har litt av hvert av byttetekstiler.

  Når jeg først kommenterer her må jeg jo legge til at du har en kjempefin blogg med levende bilder og fine ord.

  Hilsen fra Linnosauren :-D

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...