mandag 11. april 2011

LoppegladI helga var eg innom tre loppemarknadar! Ikkje mindre. Likevel var fangsten ganske beskjeden, iallefall på tekstilfronten, som nesten kom ut i minus. Men morsomt er det, og bergenserane sikrar meg opplevelsar av den sjeldne sorten. Som då ein heil gjeng vaksne sprang over skuleplassen då portane opna! Finn ein det andre stader enn i Bergen?

Kattepusen fekk nølande lov til å bli med heim, og er plassert inne på jentene sitt rom - til stor jubel. Styggfine, er dei ikkje..? Eller bare rare, eg er ikkje heilt sikker.:-)

Ha ein strålande vårdag!

14 kommentarer:

 1. søde små misser har selv 4, men levende:)

  SvarSlett
 2. Kattene er fine! Og stygge! Kunne godt ha tenkt meg slike. Jeg var selv på loppemarked, fant fine dynetrekk, men ellers ble jeg overivrig og kjøpte for mye tekstiler. Men posesalg, 30 kr posen, da er det ikke lett å holde hodet kaldt.

  SvarSlett
 3. styggfine katter ja, men fine plastboksene og knagger...
  og dette med løpingen forstår jeg heller ikke helt. kanskje det er bergensernes svar på jakt? ikke vet jeg... ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Synes knaggen var helt fantastisk!

  SvarSlett
 5. ikke styggfine, heller dødsfine!

  SvarSlett
 6. og forresten, her i oslo er det også sånn voksne i kø-løping...

  SvarSlett
 7. Herlige ting du har funnet på loppis synes nå jeg!*smile* Elsker knaggerekken! Boksene var kjempe søte-og synes aldeles kattepusene fortjente bli med hjem! Synes de var kjempe søte jeg*smile*

  jeg titter helt sikkert innom her igjen ihvertfall!*smile*

  Ønsker deg en flott flott mandagskveld!

  SvarSlett
 8. Hei! Syns kattene var fine jeg!! Og knaggen og boksene var KNALLfine:) KLEM.

  SvarSlett
 9. Hehe det er helt riktig. loppemarked har tatt helt av i Bergen. Jeg hadde et innlegg for noen dager siden som heter "LoppemarkedDRAMA". Der kan du lese om stemningen i en slik kø med gale bergensere:)

  Likte kattene dine!
  Klem:)

  SvarSlett
 10. hehe, jeg fant ut litt for sent at det var loppemarkeder i her i helgen - og det er vel derfor jeg kom hjem med få skatter... Bedre lykke neste helg?:)

  Syns du var veldig heldig jeg! Likte funnene dine godt. Det har vel kanskje noe med øyet som speider når det kommer til lopper - jeg syns ihvertfall det var mye skrot. Men det har nok med min forsentkomming! Man burde vel stå trippende klar på skoletrappen når det åpner ja, for å sikre seg det beste :-)

  SvarSlett
 11. Fine funn det der! Spesielt kaffiboksen:-) Og du, den nya bukså te lille N va heilskjønn! Har du brukt mønster denna gongen? I såfall kunne eg tenkt meg mønsterkopi :-P

  SvarSlett
 12. Søte kattepuser, og kule knagger.
  :)

  SvarSlett
 13. Jeg synes kattene var kjempesøte! Også i bånd da:-)
  Plastboksene var også kjempefine.

  Og jeg må innrømme at jeg er en av disse voksne personene som løper så fort jeg kan med en gang loppemarkedet er i gang. Sånn er det på alle loppisene i Oslo, løper man ikke blir man trampet ned. Litt ukoselig, litt gøy, for man blir litt gira av den kømentaliteten som oppstår;-)

  SvarSlett
 14. Så søte<3 Nostalgi til tusen:D Vi var på loppis på Slettebakken skole og Haukedal skole seint søndag..Har aldri vært på en søndag før, og iallefall ikke SÅ sent! Men været var nydelig, og vi tok det for kosen sin del:)Vafler, kaffe, to poser med bøker og blader, og 2 stk fornøyde barn på nye skolelekeplasser:) Litt deilig var det å slippe alle "galningene";)

  PS: Buksen under her var nydelig! Ser så behagelig å ha på:)
  Klem

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...