onsdag 11. mai 2011

Fargeglad

Idag slår eg eit slag for dei gode, gamaldagse spesialbutikkane! Dei som kan faget sitt. Og eg som kunde kan komme inn med ein lysestake i ein spesiell gulfarge - og malingsmannen kan dra fram NCS-vifta si og gå rett på. Utan å nøle. Slikt blir eg skikkeleg glad av. Og imponert. Og kjører gjerne eit godt stykke lengre for å finne nettopp dei.

Og så kan eg kose meg med ein boks maling. Idag er det ikkje meir som skal til.


9 kommentarer:

 1. Hei, så kjekk blogg! (Kom inn via NIB)
  Enig - herlig med folk som kan jobben sin!!! :)
  Flotte fargar her!
  Eba.

  SvarSlett
 2. Jeg er SÅ enig SÅ enig...Maxbo på lørdager med vikarer er værst. Husker ikke hvilken dag jeg gikk, men hadde funnet meg en lilla og en gul som jeg skulle male et blomsterstativ kjøpt på loppis. Til verandaen og solsikkene til ungen. Jeg kom til å nevne at jeg skulle ha det utedørs. Da måtte han, sa han, finne noen andre typer maling og litt andre fargetoner. De så greie ut på fargekartet, men når vi begynte å male...ÆSj!
  Jeg blanda litt svartamling i den lilla så den ble litt mørkere, men den som skulle være signalgul ble orangegul. Sikkert mange som hadde syntes det hadde vært fint, men du vet når jeg hadde sett for meg noe annet....

  Nå står snart sommer for tur, og maling av tripp trapper...grugleder meg. Gleder meg til det ferdige resultatet. Utfordringen min er å klare å ta ut farger...jeg er sååå ubestemmelig. Blir nok noe jeg har sett inne i blogglandia. Tryggere da, synes jeg ...når jeg vet hvordan resultatet blir..

  God fornøyelse med malingen din! Ondagsklæm...

  SvarSlett
 3. Mmmm, det høres fint ut. Er helt enig, fagkunnskap er så viktig, uansett hvilket fag. Det er godt med folk som kan jobben sin:)

  Kos dem med boksen din, jeg skal straks kose meg (eh...) litt med listmaling. Ikke såååå gøy, akkurat. Men godt å få det gjort!

  Klem fra Fjeldborg

  SvarSlett
 4. Er så enig med deg jeg også:) Spesialforretninger fins det så få av nå, vi må ta vare på dem:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Takk for pene ord om bildet mitt!

  Skulle jo helst hatt noe nytt å vise, men... vi får se hva jeg får til etterhvert. Har mange baller i luften om dagen ;)

  Fin vårdag til deg Ü

  SvarSlett
 6. Det er en del butikker og fagfolk som er verneverdige, og den eneste måten vi kan beholde dem på, er å bruke dem. Jeg kjører lange omveier for å komme til en skikkelig skomaker, heldigvis har vi det.

  SvarSlett
 7. God service og grundige kunnskapar er undervurdert! Eg er SÅ glad i sånne butikkar som kan det dei driv med, og som elskar å hjelpe kunden. Måtte det berre bli fleire av dei, og ikkje færre og færre som eg har inntrykk av at det vert...

  I dag kjøpte mannen min sitt første par briller hos ein uavhengig og veldig god optikar, og han fekk faktisk rabatt fordi eg har vore kunde der i fleire år. DET kallar eg service!

  Fin farge, forresten. :)

  SvarSlett
 8. Så fin den fargen ser ut! Eg har også lyst på noko gult no! Og det er jo knallfint å få akkurat den nyansen ein vil ha, for det er ikkje alltid ein finn den på eit fargekart, same kor fancy det er.. ;) Eg skal male noko når det blir enda meir sommar. Kva det skal vere får vi sjå på. :)

  Ta bloggefri akkurat når det måtte passe deg, nyt våren og kos deg! :)
  Klem

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...