tirsdag 31. mai 2011

Fine fargefunn


Eg diggar Fretex. Ikkje for dei mange gongene eg ikkje finn nokon ting, berre kjipe brukte ting kor enn eg snur meg. Men for dei gongene eg finn. Som igår - klede i herlege fargar. Raud treningsjakke til meg sjølv i herleg 70-tal. Slengbukse i vilt rosa mønster til ei av tantejentene. Litt striper til jentene(Ja, mora ER faktisk stripegalen...) - og litt oransje/fersken/petrol stæsj til den fargeglade... *sukk*

Ha ein fargerik dag!

6 kommentarer:

 1. Nydelege fargar - alt for langt til nærmaste fretex eller annan bruktbutikk..... Slit ellers fælt med å få lagt inn kommentarar på din og mange andres blogg - veit ikkje kva som skjer....Prøver ein ny vri her no :)

  SvarSlett
 2. Jeg liker også Fretex, og er der støtt og stadig:) Minst to ganger i uka:) Fine funn du har gjort, farger er topp:) Så søt tegnging med nussemunn på nederste bildet:)
  Klem fra Trine.)

  SvarSlett
 3. Looove Fretex!!! Har vært avhengig delux, men har hatt en rolig periode for tiden.. Men kjenner lengselen trenger på;) Kjekke farger!!!
  Klem fra Idyll

  SvarSlett
 4. Ja, skulle ønske jeg bodde litt nærmere en Fretex selv også! Hender man kan være heldig der altså :-)

  SvarSlett
 5. Herlig og gratla! Jeg gikk faktisk rundt i dag og tenkte at jeg angret på at jeg hadde tatt meg en tur. Men plutselig var det et lite funn likevel.
  Ha en nydelig morgendag.
  Marianneklem

  SvarSlett
 6. Fine saker med kule farger! Bruktbutikker og loppemarkdeder er gull!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...