tirsdag 7. juni 2011

Rosebinding


Mens eg ventar på at den ekte sorten skal oppdage at det er blomstringstid, lagar eg roser sjølv. Ikkje så vakre og velluktande som dei der ute... Men dei gjer nytten enn så lenge.

Ikveld har eg og Harefrøken vore på syklubb ilag. Sygjengen hadde med størstejentene våre på sommaravslutning, og jentene fekk vere med å sy. Snakk om stas! Harefrøken laga seg i veske, eller ho begynte på ei veske, så var tålmodigheten slutt... Men veska blei ferdig med litt hjelp av mor. Og kjekt hadde me det, alle mann:-) Bilder kjem etterkvart.

Ha ein blomstrande kveld!

5 kommentarer:

 1. nei så artig! jeg sitter her og googler hvordan man skal lage blomster av stott. tenkte å lage en jeg kan ha i håret:-)

  håper alt er vel!

  SvarSlett
 2. Så koselig med ting vi kan gjøre sammen:)Gleder meg til bilder!
  Klem

  SvarSlett
 3. Brigg; så morsomt! Eg fann oppskrift i ei Tilda-bok(Tildas atelier) som eg tilfeldigvis tok med meg frå biblioteket. Ikkje så vanskeleg å lage, men litt tidkrevande..;-)

  Klemmar tilbake til begge!

  SvarSlett
 4. Dette hørtes veldig hyggelig ut! Og så har dere syklubb der det blir sydd til og med.Ei venninne av meg er med i en syklubb med det talende navnet "Uten en tråd"

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se bilder, og så koselig å ha med store jenter og små jenter på sommeravslutning med syklubben. Vakker rose du tryller frem :) *♥*

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...