søndag 7. august 2011

Fine funn og seinsommarpimpHer om dagen handla eg verkeleg stort på Fretex. Av og til ligg det skattar overalt. Eg gjorde store auger då eg fann gult hjertebankstoff, to store gardinstykker. Trur nesten folk kunne høyre den høge pulsen min...

Lys turkis og gul er verkeleg Vestablikk-fargar for tida. Eg blir ikkje lei... Ein og annan lilla impuls snik seg inn, og raudt og oransje kan eg ikkje leve utan - ergo: eg har det som vanleg i overkant fargerikt.

Det gule fatet er eit gammalt og slite teakfat. Nokon hadde ubarmhjertig brukt det til skjærefjøl, det var stakkarsleg og trist. Med ein liten meis og greiner teikna på for hand, og så malt fleire strøk med yndlingsgulfargen kom det seg betrakteleg. Utruleg artig å pimpe slitne ting slik at dei får eit nytt liv. Miljøvennleg og billig moro!

Fin søndagskveld til deg!

15 kommentarer:

 1. Det fatet er noe av det fineste jeg har sett! Også ser jeg at du har dekorert det selv!!? *Imponert* Hvilken type maling brukte du?
  De andre funnene var gså flotte:-)
  Klem, Elin

  SvarSlett
 2. Guri malla for et flott fat du har skapt!! I skikkelig Vestablikk-stil ja:)

  Tror jeg må ta turen innom Fretex i næreste tid, lenge siden sist:)

  Sumarklem

  SvarSlett
 3. Fatet vart heilt utruleg fint! Fin komposisjon, og lekkersmekker gulfarge mot teaken. Sabla god ide, rett og slett! :D

  SvarSlett
 4. så fint!!!! virkelig lekkert!! :) sukk!!!

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Jeg får ikke til å gjøre noe slikt jeg!

  SvarSlett
 6. Fatet var det første jeg så...jeg leste spent hvor du hadde fått tak i det, og så hadde du laga det SELV. Jeg bøyer meg ned til hybelkaninene og tar bølgen. Fytti, så flink du er!!

  Jeg må smile...kjenner igjen følelsen av lykke og hjertebank...den er så vanvittig deilig og oss velfortjent synes jeg ;) Hi..hi..GO klæm

  SvarSlett
 7. Herlighet, har du laget fatet selv? Det er aldeles nydelig ♥ Du burde jo starte Eplabutikk :D Jeg trodde det var et eller annet fancy designfat eller noe sånt. Wow altså. Godt det ikke bare er meg som finner skatter på Fretex for tiden da , det er godt å se at det fortsatt går an å finne noen små kupp som får pulsen opp ;) *♥*

  SvarSlett
 8. Så herlige farger! Digger gult og turkis sammen :-) Og det fatet ditt er bare helt nydelig!

  Ha en fin kveld!

  Klem, Turid

  SvarSlett
 9. Tusen takk for fine kommentarar, eg kjenner eg nesten rødmar litt... Fatet er fortare gjort enn de trur, det kan alle klare! Ein kan jo evt bruke sjablongar frå Panduro f.eks., viss ein ikkje vil teikne på frihand.
  Elin: eg har brukt interiørmaling i akryl frå Flügger, glansgrad 50, som eg syns er kjempefin til innandørsbruk!

  SvarSlett
 10. kjempe fint fat - så dekorativt og så vestablikk ü
  det er så kjekt med fretexfunn og kreative løsninger.
  takk for din hilsen. den varmer. og rødming er tillatt!!!
  m

  SvarSlett
 11. Oj det fatet ditt ble bare helt nydelig....utrolig inspirerende:-) Er også glad i gult og turkis/mintgrønn for tida!!!

  SvarSlett
 12. Jeg stiller meg i køen av fatbeundrere - nydelig er det!

  SvarSlett
 13. lekre farger på både fat og vase!
  ..og meisen var jo bare nydelig :)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...