tirsdag 27. september 2011

Pittelitt provosert

Let's face it: eg er ikkje den som lettast blir provosert. Men trendar og "det einaste rette" predika frå menn i designstolar kan eg bli lettare varm i toppen av.
Unike ting krydra med design er mantraet no. Det einaste rette. Men dette er òg ein trend. Det vil komme nye trender, nye mantraer. Dei same mennene i designstolane sine vil om fem år le av unike ting krydra med design. Dei kjem til å snakke vissvass då, som nå.

Det som er viktig er smak. Og den er forskjellig. Heldigvis. Alle treng ikkje følge trendane. Heldigvis.

Så viss du har ein heim du faktisk likar - så hald fast ved den! Uansett kva sjølvutnemnde guruar seier.

17 kommentarer:

 1. Enig enig enig. Samboeren min tuller stadig med uttrykk som Iiiims om stoler, knagger og annet fjas. Usjarmerende merkefokus. Like sjarmerende som de som omtaler vesker og sko med navn. Ders skjønner hva jeg mener. Men det minner også litt om loppedilla, retrodilla, vintagedilla osv må jeg si.

  SvarSlett
 2. Jepp, kjenner følelsen! Litt provokasjon skader dog ingen:)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Gutta vil selge!!
  Heldigvis er vi ikke lettlurte ;)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Du er fin!! Let´s keep it real, eller noko sånt *hehe*

  SvarSlett
 5. Jeg sier bare AMEN! Så rett og klokt skrevet!

  SvarSlett
 6. TUSEN takk for at du deler tanker og opplevelser!
  Helt enig med deg. Det er en selv og de rund som skal skape hjemmet.Viktig og gå for magefølelsen og skape sit eget hjem! Du og bloggen er bra!
  hilsen cathrine

  SvarSlett
 7. Enigenigenigenig! I forrige årtusen, da mannen min og jeg flyttet sammen, og etterhvert giftet oss, var det ikke noe i verden jeg ønsket mer enn superelipsebordet, syverstoler og ph-lampe. Dette var rundt 1984 tror jeg. Mannen min var ikke enig, og ikke hadde vi råd heller. Og heldigvis, etterhvert så var det i annenhvert hus, og i alle fall i Danmark. Da vi pusset opp her for et partrefire år siden, hadde jeg faktisk hjelp av interiørkonsulent. Hun ville absolutt at vi skulle kjøpe iiiims (hehe), og de er fine, og morsomme, men supervonde å sitte i for oss som er så korte. Vi rakk ikke opp til bordet en gang. To pygmeer med pygmebarn ...
  Jeg fulgte kjærligheten igjen, det ble Norrgavel. Man blir alltid påvirket, men jeg har ting som har fulgt meg fra min første hybel, som jeg aldri kommer til å kvitte meg med.Her ble jeg visst ivrig. Skulle bare si at jeg var enig:)

  SvarSlett
 8. Æsj, så ekkelt. Etter over et tiår i reklamebransjen kjenner jeg litt til denne typen menn og de liker veldig godt å høre sin egen stemme. Sorry, men jeg måtte bare få sagt det. Jeg er så glad du er her inne, klem :-)

  SvarSlett
 9. Haha, må bare le litt jeg...;)
  Ja, hva sier man til sånt..?
  Jeg stemmer for retten til å være seg selv, uansett!:)
  KLem

  SvarSlett
 10. Interessant diskusjon. Jeg har lenge hatt lyst å forske på påvirkninger og blogging. For alle vil skape sitt eget hjem, med egen stil. Eller i klesveien. Men jeg ser mange likheter uansett. Så på et eller annet vis påvirkes vi av hverandre. Bevisst og ubevisst. Det irriterer meg, men jeg er der selv også. Av og til.

  SvarSlett
 11. Er så enig med deg,. man må ha i hus det man liker og får energi av:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 12. herlig forfriskende blogginnlegg! :-)

  SvarSlett
 13. Kloke ord fra en klok kvinne! :-) Man kan jo ikke bare hoppe på alle trender.

  SvarSlett
 14. For en kjekke blog! Glad at jeg har funnet fram! Kunne ikke være mer enig... :)

  SvarSlett
 15. Å, joda. Du finner dem overalt. Noen av fordelene med å bo utenfor de store byene er at det ikke er så mange av dem her ;) Man må følge sitt eget hjerte, men det er samtidig et faktum at denne bloggverdenen også handler mye om trender, og vi er med på å forsterke dem...

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...