søndag 25. september 2011

SortererEi innhaldsrik helg er over. Bergen har fått si eiga interiørmesse. Med stor I faktisk. Gratulerer til Trude med vel gjennomførte flotte dagar! Det har vore kjempefin bloggefrukost ilag med kjente og ukjente bloggedamer, flotte stands, trender, fargar, god kaffi, sosiale møteplassar og fine foredrag.

Det har vore ting, mykje ting - til òg med litt overload...

Nå er det sorteringstid. Eg er full av inntrykk. Noko var fantastisk - noko direkte provoserande. Meir kjem etterkvart:-)

Men framfor alt; kjempegøy var det!

8 kommentarer:

 1. Ja, du har helt rett,svært mange inntrykk! Men veldig kjekt! Kjempekjekt å hilse på deg! Ha en fin søndagskveld! klem

  SvarSlett
 2. Fine bilder du har tatt :o) og tusen hjertlig takk for det fine kortet du hadde laget (og hvis jeg husker rett : vimpelen også:o). Begge deler ble selvsagt med hjem. Det var en flott messe, og takk og lov at vi fikk litt tid til å gå rundt før åpnin gstid. etter dette ble det jo litt kaos. men det virker å ha vært en suksess, og det er bra! Fikk dessverre ikke hilst på alle (og deg inkludert)... det må vi ta igjen neste gang!
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Tøffe dekodetaljer du hadde laget til bloggfrokosten, og fine bilder! Gleder meg til å se og lese flere av dine betraktninger fra messen!

  Natta :)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å lese og se mer fra interiørmessa:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Rita sa...
  Jeg ble ærlig talt ganske skuffet. Joda, fine utstillinger, men for meg som bor i byen ble det bare en utstilling over alle byens interiørbutikker. Og de har jeg da sett så mange ganger før... Hadde håpet på litt mer nyheter, og litt mer overraskelser. og alle de gode tilbudene man var lovet på forhånd, de så ikke jeg noe til. Ikke noe mer tilbud enn det man vanligvis finner i butikken. Så for meg ble dette bare å betale 100 kr for å gå i butikker jeg avnligvis besøker gratis..

  SvarSlett
 6. Har vært på ei gavemesse i Oslo for "100 år siden" - men kjenner at det holdt for å si det sånn. Jeg leter etter en annen type kreativitet som treffer mer substansielle strenger hos meg - hjelp, dette ble dypt..... men bevares; hadde sikkert vært morsomt å treffe artige folk og se og smake..... lykke til med sorteringa:))

  SvarSlett
 7. takk for sist! det var så kjekt å få helse på deg! :) og veldig kjekt å kikke litt meir her på bloggen din. den juleillustrasjonen var berre så fin. kanskje du må trykke dei opp som julekort? ;)

  håpar me treffest igjen :)

  ønsker deg ei god veke

  -klem

  SvarSlett
 8. Hei! Fine bilder og oppsummering. Ble nysgjerrig på hva som var provoserende!:) Merker jeg også bruker litt tid til å sortere inntrykkene. Men det var i hvert fall koselig å hilse på deg! Det ble litt knapt med tid, det var så mange og noen langveisfra jeg følte jeg måtte ta litt ekstra godt vare på i helgen. Håper vi kan ha et bloggtreff for oss Bergens-jenter om ikke så lenge, hadde vært veldig kjekt å få snakket litt mer!:) Kjempefin epledekorasjoner på messen, de ekstra detaljene gjorde det så flott! Klem fra Heidi

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...