søndag 18. desember 2011

I siste liten
Siste førjulsveka allerede. Her i heimen går det i vannkoppar og førjulskos. Det me ikkje gjere, gjer me ikkje. Og det me gjere - er me lovleg seine med...

Igår morges var det postkortstemning i skogen - så me pakka med oss skinnfellar og tepper og laga oss ein liten fotoseanse ute i det fri. Ufyseleg idyllisk, sjølvsagt - men det er jo berre utanpå. Her er før og etter - eit herleg kaos. Men bildene blei fine, dei:-)

Fin søndag til deg!

6 kommentarer:

 1. Jeg er grusomt sent ute med juleforberedelsene i år, jeg òg. Jeg skylder litt på ammetåka;-)

  Så fine bilder! Vi har ikke dagslys her i Tromsø nå, så jeg gleder meg til januar og solens gjenkomst:-) I mellomtiden har vi nordlyset. Akk - så vakkert!

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Heilt herlege bilder, i fine snøen!!!...Kjedeleg med vannkoppar, men godt når ein er ferdig med dei...Og me gjer berre det me må her òg...;)) Ynskjer deg ei fiiin siste veke før jul;)))

  SvarSlett
 3. Så flotte du har ordnet ute! Det ble helt sikkert supre julekortbilder.
  Klem

  SvarSlett
 4. Wow, du er flink som tar med deg så mye ut og tar bilder. De må jo bare bli supre og mye mer profesjonelle enn her i heimen :-) Imponert :-)

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Kan tenke meg at det ble fine bilder her.
  Det var så koselig å møte deg - takk for gjestfriheten.
  Vannkoppene spredte seg, ja. Godt å få de unnagjort i alle fall.
  Mange som er syke nå før jul - å da må man ta juleforberedelsene i det tempo man orker, eller ikke i det hele tatt. Jul blir det uansett ;-)
  Ha en riktig fin julefeiring.
  Klemmer :-)

  SvarSlett
 6. Så koseleg! Og såå fine bileta vart! Eg har så store vanskar med å ta bilete i snøen...dei blir alltid altfor mørke..veit ikkje heilt kva eg gjer feil?

  Takk for kikken...Klem

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...