onsdag 25. januar 2012

Døgnvill


Sein kveld igjen - det er andre gongen på ei veke at eg snur til nattevaktsmodus. Ungane syns ikkje det er det minste rart at mamma kjem heim tidleg på morgonen, ei heller at ho jobbar ettermiddag og kjem seint heim. Slik er livet i helsevesenet.

Men ellers er ting ved det same. Spisebordet vårt f.eks. blir alltid dekka med dei same, umake blåtallerknane. Dei fleste er arva og nokre loppemarknadsfunn - men absolutt alle har ei historie. Eg likar det. Eg likar å ete middag på mormor sin gamle tallerken, eller frukost på ein tallerken eg kjøpte på loppemarknad i Uppsala. No og då kjem nye tallerknar til - og denne miksen med Meg-tallerkenen frå Donna Wilson syns eg var uventa og fin. Og det søte ansiktet er ein historie i seg sjølv, syns eg.

Ei god natt til deg! Eg sit oppe pittelitt til...

4 kommentarer:

 1. Heisan og god formiddag!
  jeg elsker at bordet er dekket med ulike asjetter og her hadde du et fint knippe lekre asjetter som var sååå nydelig til bordfargen også.
  Når det gjelder undervisningamateriellet med hode har jeg ikke solgt det enda, men det er en haug som lurer om je gkan sende det (relativt tungt) og da må jeg nesten i så fall sende det til førstemann. Ha en glad dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Ja, slik er livet i helsevesenet....
  kjenner jeg begynner å grue meg
  litt til å starte opp igjen etter barsel-
  permisjon nå!

  Elsker den tallerkenen din! Superkul : )

  Klem.

  SvarSlett
 3. Enda eit godt eksempel på kva kontrastar gjer med kvarandre...:) Ha ein fin dag/natt (eller korleis funksjon døgnet ditt har akkurat no:)

  SvarSlett
 4. Hei hei igjen :) ville bare berolige deg, ingen maling av telefonbenk (eller andre teakmøbler for øvrig hetr i huset). bare et litt spenstiger trekk :) og litt matoljing :) Takk for kommentar og ha en fin fin kveld :)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...