torsdag 26. april 2012

Gå ikkje frå meg


Leik med nye Picasa
smørblomster, pus
og det nye fine bordet

Imorgon går turen til Tigerstaden
til husmorferie
og jentehelg

Tar gjerne imot tips
om spennande kafear, butikkar og slikt
eg ikkje bør gå glipp av! 


Fin torsdag til deg som er innom!

8 kommentarer:

 1. Kos dg på tur!! Du må besøke Tulip & tatamo, og blomstererbutikken PURPUR om du ikkje har vore der. Ei fantastisk kreativ jente frå Aurland meiner det er. Har vore i mange interiørblad frå heimane henna. Butikken ligg på Grunerløkka, og er heilt fasinernade men bitteliten - ja om den ikkje har flytta då.

  Hakallehelsing

  SvarSlett
 2. Åh, skal du til byen "min" :) Heldige du!

  Tusle ned St. Hanshaugen fra parken, fantastisk god kaffe vis a vis parken på Java. En institusjon. Besøke Åpent Bakeri enten på Damplassen (Ullevål Hageby som jo er et syn i seg selv), eller på Torshov (som også er et syn i seg selv). Besøke Operaen om du ikke har vært der og ta et glass hvitt og nyte arkitekturen, spise makroner eller andre søte saker på en av filialene til Pascal, for eksempel den ved slottsparken, nyte interiørlekkerbiskner på House of Oslo i Vika, tusle i alle de fine uavhengige butikkene på Grünerløkka, eller hva med å spise på Kampen Bistro og nyte et særdeles sjarmerende hjørne av byen. Jeg kunne fortsatt mye lenger. Elsker Oslo.

  Klem

  PS: Superfint bord, jeg har det samme i mørk grå :)

  SvarSlett
 3. Hei Vestablikk! Tusen takk for kommentar, så mange som bare leser og ikke legger igjen spor! Men kommentarer er så fint å få. Setter pris på det. Ser frem til saken selv, ikke sett bilder, kun lest teksten! God tur til storbyen da!! Kos dere masse!!! Mvh Signe

  SvarSlett
 4. Kos deg i oslo :)
  Liker meg selv godt på Grünerløkka. Spise tapas på Delicatessen.
  Innom Fretex og div bruktbutikker. Velouria Vintage og Granit.
  Nå fikk jeg lyst til Oslo også.
  *Cecilie*

  SvarSlett
 5. Ser du har fått masse gode tips!

  Skaperveket nederst i Markveien, er en butikk som drives av flere kunstnere. Alt fra bilder til klær. Masse spennende. Designtorget som ligger både på House of Oslo er også verdt å stikke innom. Pascal har god lunsj og fantastiske kaker. Bugges på Grunerløkka, i Markveien, er også et trivelig sted. Villa Paradiso på Grunerløkka hara den beste pizzaen. Er dere i Oslo på søndag, er det marked på Blå, hvor folk selger egenproduserte ting...

  Det er også trivelig å ta heisen opp på toppen av sashotellet, ta noe å drikke og titte utover byen på kveldstid. Ligger ved Holbergs plass.

  Er dere her for klesshopping, er Bogstadveien et fint sted med Zara, H&M (H&M Home) og div design og skobutikker.

  Ha en deilig tur!
  Siw

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle, for fantastisk masse spennande tips!! Her skal det utforskast!

  Nå må det seiast at aksjonsradiusen vår nok ikkje er av dei største, ei med astma og ei gravid:-) Men noko får me nå med oss! Blir nok kanskje ein tur ut i øyane i Oslofjorden òg, viss veret blir bra! Det er sjeldan eg er i Oslo, så eg gler meg masse!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...