tirsdag 17. august 2010

Fort her og fort borte

Det har vore lite sommar her på vestlandet iår. Bikinien har knapt vore ute av skapet. Iår som ifjor tenker eg; "var det dette eg venta på heile vinteren?"
Hausten kan ein alltid stole på. Den kjem. Anten lun og stille, nesten umerkeleg. Eller med eit brak, sint og sur. Uansett herleg. Skifte til noko anna. Rolegare dagar. Kveldar ein har lov å vere inne.

Jo, hausten er fin. Og no er han snart her.

Ha ein fin nesten-haustdag!

8 kommentarer:

 1. Å - hausten! Siste dagane har eg kjent at den vidunderlege "skulestartlufta" er her att. Eg er SÅ glad i denne årstida!

  SvarSlett
 2. For en søt krabat på bildet ditt! Jeg elsker høsten, mener bestemt at det er den beste årstiden. Nå som resten av Norge har fått høst, har vi i trøndelag endelig fått sommer!? Forstå det den som kan. Men vi koser oss i finværet altså! Ha en fin nesten-høstdag der du er :-)

  SvarSlett
 3. Høst med rolige innekvelder, varm kopp te og ei god bok.. Ja kjenner at det ikke er helt feil nei:) Gleder meg merkelig nok!!

  SvarSlett
 4. Gurimalla... så rart det enn føles etter en "kjedelig" sommer uten ferietur/miljøskifte, uten det stabile sommerværet osv - så gleder jeg meg til høsten. Jeg elsker høst!

  SvarSlett
 5. Heilt enig! Det ska bli godt å ha "lov" te å verr inne... og med høsten komme det hus...så JA; la høsten komma :-)
  Skjønne små føtter i full fart forresten! Han har nok forandra seg masse siden sist eg såg han! :-)

  SvarSlett
 6. E ikkje høst heilt endå da!! Men ska egentlig blitt litt godt ja, for ein har liksom lov å værr inne ja som snella seie :o)

  Har forresten flytta bloggtreffet te november, så kanskje det kan passa?

  Kor e det du bur forresten?

  SvarSlett
 7. Nedstrand ja!!! E fra Førre Hageby og har slått meg ner i Førreåsen, rett med tunnellen :o)

  SvarSlett
 8. hei :) Takk for koselig kommentar på bloggen min. Skal nok titte innom her flere ganger. Spent åse hva du skal lage av den kjoletoppen (?) med kattemerke på :)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...