fredag 18. februar 2011

Svenskestil
Viss de skulle vere det minste i tvil; ja - eg diggar blått og gult! Saman! - og så er eg veldig glad i svenskar òg, då - så det er heilt greit!

Eg har ein stor haug med fine gule og blå hekladukar som eg klør meg i hovudet over. Nokon som har gode idear for kva eg kan lage med dei?

God helg venner!

9 kommentarer:

 1. Vi har akkurat laget et dukkegarderobeskap i blått og gult. Det ble kjempefint!

  Du kan for eks festse de små dukene sammen med små sting, slik at de blir en stor duk i blått og gul, eller du kan lage en lampe av de som denne:

  http://lainestuff.blogspot.com/2010/08/virkad-lampa.html

  Blås opp en stor ballong, bruk mye tapet lim og pass på at brikkene overlapper hverandre.
  Jeg s k a l gjøre dette selv snart, men har ikke fått ut fingern enda...

  ...og sikkert mange mange andre ting kan du lage også!

  Lykke til og god helg! ;) Klæm

  SvarSlett
 2. Hekle dem sammen til et sengeteppe kanskje? Ellers var det fine forslag foran her!! Riktig god helg til deg og dine .-)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, og veldig fine duker.
  Siden til Martha Stewart har mange tips til hva man kan lage av slike gamle duker: http://www.marthastewart.com/search/apachesolr_search/doilies

  Og ang kommentaren inne hos meg, så er de små figurene Hoptimister. Har vel ikke egentlig noen annen funksjon enn å være søte. De er opprinnelig designet av en danske på 60-tallet, men finnes nå i nyproduksjoner.

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Sengeteppe som foreslått over blir sikkert fint. Tenkte tanken selv en gang jeg så det i et magasin. Men ble aldri noe av. Men jeg har sydd en stor duk på forsiden av en stor pute, det ble fint. Eller du kan ramme en el flere inn? Sy sammen til et skjerf? Eller hva med å tapetsere en vegg med dem?
  Finfin helg til deg, klem fra meg

  SvarSlett
 5. Haha, eg måtte le når eg las dette innlegget ditt...eg sat akkurat i går med same "problemet"! Eg har samla gamle heklebrikker, og har mange i ulike fargar, og har SÅ lyst å bruke dei til noko fiiint! Men kva?
  Har til og med sydd saman nokre av dei i eit forsøk på å lage ei sengeteppe...men som du sikkert veit, er det ikkje lett å få dei til å ligge same vegen når ein kastar teppet over senga...hihi.
  Me får lure litt vidare, inntil då, har eg pynta litt på borda mine med dei...
  Ha ein flott sundag! Klem

  SvarSlett
 6. Jeg også digger de fargene sammen! I sommer følte jeg at det var svensk stemning her....:) Lurer på hva det blir i sommeren som kommer! Ha en fin søndag! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 7. Ja, kvifor ikkje litt blått og gult, blått for den knallblå himmelen idag og gult for sola og for at det nærmar seg påske... Svenskane er no greie dei og ;) Fine dukar som eg er sikker på at du finn på noko lurt med ;)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder.
  Gult er kult, og blått er flott!

  En liten utfordring til deg inne hos meg.
  :)

  SvarSlett
 9. Hei! Så koselig at du la igjen et spor på bloggen min , så fant jeg din også!!! Nå skal jeg kose meg, og ta et dykk i arkivet ditt:) Jeg stemmer for sengeteppe!! Klem, Randi.

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...