søndag 2. oktober 2011

Øyeblikk

Dette er mitt bidrag til den fyrste fotokonkurransen til nye Øyeblikk - ei inspirasjonsside for oss som diggar å fotografere! Flinke Stine og Marielle er sjefar her - ta gjerne ein tur innom dei flotte bloggane deira òg!

Fin søndagskveld til deg!

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for et flott bidrag :)
  Et spennende bilde!

  Klemmer fra Øyeblikk-jentene

  SvarSlett
 2. Annerledes og spennede bilde :)
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Flott og spennende bilde!

  Og tusen takk for hyggelig hilsen! Utrolig koselig:-)
  Fikk dessverre ikke hilst på deg i Grieghallen. Bloggfrokosten gikk så altfor fort... Kjempefine eplevimpler og skjønne tags du hadde laget!

  Klem

  SvarSlett
 4. Vakkert! Vi har fått kjøle oss ned igjen i dag, sjølv om sol og blå himmel runga mot oss då vi vakna. Leste om deg på ein blogg før i veka, nokon som hadde møtt deg i Bergen på messe. Tenkte over navnet på bloggen din :) Har lest litt her, og var så takksam over det du skreiv om å bli provosert over trenduttalelsar. Enig med deg; ingen kan fortelje oss om korleis vi skal ha det i heimen vår! Slikt må følast i hjertet.

  Ha ei flott, ny veke!

  Klem,
  e

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde. Kjekt med litt uvanlige motiv.
  Masse lykke til i konkurransen.

  SvarSlett
 6. så herlig øyeblikk som er foreviget:) Fin blogg du har! Bli gjerne med på min gi-bort om du vil. Ha en god dag. Lillian

  SvarSlett
 7. Flott bilde!! :)
  Lykke til.
  Klem fra Tine

  SvarSlett
 8. Nydelig..
  Nydelig blogg også, legger meg til som følger, gleder meg til å kikke innom igjen!

  SvarSlett
 9. Veldig fint bilde! Jeg er overbevist om at en sang hjelper mot det meste. Om lille U er sutrete, synger vi en sang eller setter på litt barnemusikk og livet blir bedre. De "store" synges i søvn hver kveld. Ved første fødsel hadde jeg faktisk med meg musikk på føden. Norah Jones og Kings of Convenience hjalp meg i mål den siste biten. Musikk er magisk :)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...