søndag 2. oktober 2011

Lytt meir til vinden"Lytt meir til vinden enn til folk", seier Bjørg. Ho meiner at ein må finne ein stad inne i seg, der ein kan høyre sin egen stemme. Og at det er nødvendig for å kjenne seg sjølv. Reflektere over eige liv, over kva ein ynskjer, kva ein har eller ikkje har.

Eg trur ho har rett. Eg treng vinden. Eller stillheten.
Til å kjenne etter. Til å høyre at hjarta slår. Då er eg.

Eg er glad i vind. Altså verkeleg vind òg. Den er eg oppvaksen med, den er ein venn. Vind som ruskar i håret, vind som lagar verdas beste lyd i tretoppane. Alltid den same gode kjensla. Då er eg heime i mitt hus.

Håpar du får ei helg med vind. Eller stille.

9 kommentarer:

 1. Uansett hva som trigger det så er det utrolig viktig å høre litt etter hva både kropp og sinn sier.
  En pause nå og da.
  Ha en god søndag Ü

  SvarSlett
 2. Nydelige ord, og fantastiske bilder!

  Kan du ikke henge deg på vår fotokonkurranse med ett av disse? :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 3. Smukke ord - og billeder♥
  Ha en super fin søndag,
  Knus Axxx

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg! Er så enig. Av og til er det viktig å lete litt også, bruke litt tid. Ikke sikkert man finner svarene med en gang. Stillheten er ikke lett å finne i dette huset for tiden, det er sikkert. Litt tålmodighet kommer også godt med. Klem.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så gøy at du er med på vår fotokonkurranse!
  Men bildet som skal være med må være i et innlegg for seg, med logoen vår i innlegget også. Det står nærmere beskrevet under reglene. HÅPER du er med allikevel, for bildene var nyydelige!

  Hilsen fra Øyeblikk-jentene

  SvarSlett
 6. Fint!
  Jeg liker vær. Og vind. Og er vel vant til å stå han av. Her har det vært rekordvarm september, men i helga kom høstvinden. Endeilg. Det er deilig å være inne i hytta da. Og husk, en seilbåt må ha vind for å komme seg frem. (om man ikke jukser med motor da...)
  Ha en fin uke, med og uten vind i seilene.

  SvarSlett
 7. Åh... jeg har sett et bilde av Bjørg hvor hun sier akkurat det - "Lytt mer til vinden enn til folk". Bildet er i herlige pasteller med tekst i midten. Det er så sant. Burde lytte mer til vinden. Elsker det bildet og har så lyst til å finne det så jeg kan ha det på veggen min... tips??

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...