tirsdag 21. september 2010

Haust på glas

Norske epler er det beste som fins! Den friske smaken gjer smaksløkane yre av begeistring!

Fyrst dei lette, friske sommareplene. Eg tar eit hopp av glede når dei endeleg raudnar og er eteklare! Og så tilslutt - la grande finale - hausteplene. Gravenstein. Aroma. Oi! Gler meg!!

Og forresten: epler er best med kniv! Ja, ikkje med kniv og gaffel. Men skorne i båtar. Bit for bit. Ah...

Fin tirsdag til deg!

2 kommentarer:

  1. Norske epler er helt klart best !!
    Jeg pleier også å spise eple med kniv, får en helt annen smak og opplevelse da !!
    Ønsker deg en god (eple) dag
    Cecilie

    SvarSlett
  2. å for et gladinnlegg
    &
    en hyllest for de norske eplene!!
    ..nå smiler jeg :0)
    ..fortsatt finfin kveld
    moaklem

    SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...