tirsdag 28. september 2010

Er det berre meg?

- eller var det ikkje meir spennande på loppemarknad før..? Eg bare spør. No er det altfor mykje folk, og altfor lite å finne. Albuar og travle skattejegerar. Då er det bra at kafeen er full av gode kaker og kaffi, og plass å sitte ute i sola:-)

Så i mangel på loppefunn, får de heller sjå litt av tidlegare skattar. Det grøne stoffet var gardin på rommet mitt då eg var liten. Eg ELSKA det! Dikta masse historiar. Hadde ikkje lysst til å sovne for då kunne eg ikkje dikte meir...

Det høyrer med til historien at eg hadde kvit tapet med raude hjerter, og raud seng! Herlege fargerike 70-talet!

Ein liten gladgut som hjelper mamsen å holde orden i tekstilane..;-)


Den kvite lampen var faktisk loppefunn! Slå den! Fine lampen!

Ha ein fin kveld!

8 kommentarer:

 1. Mye var nok bedre før. Er enig i at loppistrenden har tatt litt vel av, og at det ikke er like stas. Blir faktisk litt stresset av det.
  Har en lik lampe jeg fant i esken med elektronisk avfall på Prix ´en min! Je. venter bare på å bli hengt opp. Det tar sin tid det.
  Finfint stoff. Koselig at det ligger fortellinger i det. Leste om designeren av det stoffet vi stiftet på lerret, detfra Ikea. Hun sa det var et eventyr i hvert trykk. Koselig.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tenk å sovne med sånne fine gardiner rundt seg. Kan tenke meg du diktet opp mange fine historier, ja. Og ja, det var i alle fall ikke så folksomt på loppemarked før, vi fikk stå litt i ro og fred og vurdere saken før vi kjøpte.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Herlig med farger, husker mitt rom også...med gult, brunt og orange med store mønstre i gardinstoffet.

  Tror loppemarkeder ol kanskje har blitt mere konversiellt det også, dessverre.
  I dag er det jo buisness å selge brukte retro sengetøy b.la.

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  Med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. sukk det rommet hørtes nydelig ut.. Jeg vurderte sånn tapet på rommet til marihøna men gadd rett å slett ikke å tapetsere ;) Husker tapeten som var på rommet mitt hos pappa, der spilte de tennis og golf å danset isdans.. Det var favoritten min :D

  SvarSlett
 5. Har bare prøvd et loppemarked i Bergen i år, fullt og varmt og ingen stor suksess, går heller på fretex jeg :) Og dessuten er huset fullt......
  Burde heller gi til loppemarkedene ;)

  SvarSlett
 6. Det er trang og hektisk, ja. Jeg må ofte vente bak albuedamene til de har fått kikket fra seg. Men jeg finner fortsatt mye fint!
  Tror velstanden vår gjør at folk gir mye mer til loppemarkeder. Hadde vi hatt det trangere, hadde nok folk tenkt seg om et par ganger ekstra før de sendte ting av sted til loppis.

  SvarSlett
 7. Jeg er helt enig med deg, jeg! Loppemarkedene her i byen er veldig kaotiske. Og lange køer er obligatoriske, nesten. For en fin lampe du har funnet. Ryddehjelpen din var også søt :-)

  SvarSlett
 8. JA! Det var lettere før, og gøyere! For da "kuppet" man hver gang;) Da jeg kjøpte Sølvsuperen for over ti år siden spankulerte folk rundt, og enset ikke vidunderet. Jeg nærmest LÅ oppå radioen til Pøbelmannen kom- og vi fikk bært ut my precious;))

  PS: fikk du kjøpt noe på Stoff&Stil? Kanskje et dumt spm..hehe..

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...