torsdag 18. november 2010

Tittei

Her er eg. Midt i ein ufrivillig bloggepause. Vårt høgt elska kamera befinn seg i ein komatøs tilstand, og er sjukemeldt.
Eg leitar i bildearkivet, men utan nye bilder blir det ikkje mykje sus i serken... Eg har mykje på hjerta og mykje å vise, men akkurat no må det berre vente.

Lillebror er frisk og blid igjen, og då har me alle det bra. Det meste av andre ting blir detaljar når ein liten kropp er sjuk.

For nokre veker sidan fekk eg ein fin award frå finaste MøbelPøbel - ei kreativ dame du burde kikke innom! Eg takkar og bukkar! Ei av oppgåvene når ein får ein slik pris, er å fortelje 7 ting om seg sjølv. Har du lyst kan du lese litt her. Eg burde ha sendt den vidare til 7 bloggar eg diggar - men slit med å velge mellom fantastisk fine bloggedamer! Så om du vil - er prisen din. Og din...

Ha ein fiiiin torsdagskveld!

6 kommentarer:

 1. hei! der var du! så kjekt at vi endelig "traff" på hverandre. ser frem til neste gang vi treffes enten på loppis eller fretex ü
  ha en herlig helg og takk for en kjempe fin blogg!

  SvarSlett
 2. ..og titteien tilbake :0)
  godt å høre at lillebror er frisk & blid igjen!
  ..ja det er så sant, når det oppstår sykdom + uro blir "alt annet" bare uvesentlige detaljer..
  leit med kamerat ditt som nå ikke funker, men synes nå det var skjønne bilder du deler med oss her!...ønsker deg & dine en riktig god helg -
  moaklem

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint at gutten din er frisk igjen. Håper kameraet ditt også blir friskt snart! Ønsker deg og dine en fin helg!

  SvarSlett
 4. Hej! Ville bara säga att jag tycker din blogg är superfin:-)


  M @ Lit de Parade

  SvarSlett
 5. Håper dere har hatt en fin helg, og at kameraet ditt også snart blir friskt igjen!!

  Jeg tenkte å si at jeg har skiftet til eget domene http://www.mammadamen.com
  Bytt gjerne i bloggrollen din:-)

  God søndag!

  SvarSlett
 6. så fint det øvertse bilde var! kjeeeeeedelig når ma har mye på hjertet,men tekniske dippedutter setter stopper for det.

  god dag! jeg skal ut å handle ved i dag!

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...