onsdag 22. desember 2010

Litt heimebakst

Igår baka eg biscotti for fyrste gong! Enkle å lage og fantastisk gode! Dei var til og med glutenfrie, for det må dei vere skal Vestablikkmannen kunne nyte dei. Så han veit å skrøyte. Det er lurt:-)

Men eg er ikkje så glad i snobberi. Italienske kaker med lekre navn. Tja. Det er vel i grunnen berre gode sprøe nøttekaker. Enkelt og greit;-)

Desse hadde mandlar og pistasjenøtter i. Her kan du finne oppskrifta. Trur eg må prøve med valnøtter og fiken i òg!

Ha ein fin dag!

8 kommentarer:

  1. Naaaaam..
    De så rå lekre ut..Og veeeeldig gode ut :)

    SvarSlett
  2. Those biscotti look delicious! Enjoy the lovely day, Kellie xx

    SvarSlett
  3. Å nam! De såg farlig go ut!! :-)

    SvarSlett
  4. mmm! dette er en av mine favoritter- og jeg bakte slike i morges.
    Ha en superfin jul!
    klem fra nord

    SvarSlett
  5. Mmm...biscotti er farleg godt! Min favoritt har mandel og sjokolade...

    Ynskjer deg og dine ei god julehøgtid! ♥

    SvarSlett
  6. Hehe;)Jeg LOVER å ta det LITT rolig innimellom slagene (målet er iallefall det hvert år... Kvelden går så altfor fort!

    Ååå..elsker biscotti, og disse så kjempegode ut! Har aldri prøvd å lage før, men kanskje nå når jeg har oppskrift..Takk:)
    Og god jul til deg- håper alle holder seg friske og raske:)) Klem

    SvarSlett
  7. Oppdaga plutseleg at du hadde lagt ut ei glutenfri oppskrift. DET set mannen min pris på!
    Takkotakk. Skal prøvast ein av dei fyste dasgane.

    Marian

    SvarSlett
  8. Hmmmmm....når eg skreiv ut oppskrifta var det kveitemjøl i den...Kva er di løysing???

    Marian

    SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...