onsdag 5. januar 2011

Vårleg

Dei er visst berre inni hovudet mitt. Vårassosiasjonane. Snøen smeltar - er ikkje plenen enormt grøn under? Har ikkje lyset forandra seg? Litt varmare lys, liksom?
Eg veit det er for tidleg. Kvar januar trur eg det skal bli vår. Kvart år same lengten. Mot varmare, lysare, grønare. Kvart år same lange ventetida.

Men eg veit den kjem. Våren. Kvart år gjer den det. Og kva er gale med å drøyme litt? Og pynte litt inne?
Ha ein fortryllande, vårlengtande dag!

Heldige meg fekk bilde måla av tantejenta mi! Det grøne bildet var så fint, takk Hannah!

7 kommentarer:

 1. Ja, velkommen lyset og våren...selv om det er lenge igjen enda til våren, så er det lys....og det trengs :)

  Marit

  SvarSlett
 2. Enig med deg, jeg...lengte mot våren må være lov nå! De dreide lysestakene dine er SÅ fine, flott at du ikke har malt dem! Synes jeg skimter en boks fra danske Bungalow? Den er så nydelig. Har tilgode å oppdage en butikk her i tr.heim som selger disse produktene!? Husket plutselig et spm du stilte meg angående mine gule små hjul på trekassa. De er kjøpt sorte på Biltema og malt gule (herlighet, snakk om interiørnerd, da! Gjett om jeg fikk et rart blikk av forskermannen, he he!)

  Ønsker deg en grønn og vårlig stemning resten av dagen :-)

  SvarSlett
 3. Herlige herlige bilder:)

  Kjenner selv på den følelsen av våren..men den ble brått revet vekk når begge barna og ho mor falt rett på rompestompen på glassisen i dag!

  SvarSlett
 4. Herlige vårfarger. Fine bilder :)

  SvarSlett
 5. Elsker bildene dine. Fantastisk med friske grønnfarger. Gleder meg også veldig til våren. Men det har snødd de siste 24 timene her, så det ser ut som vi kan vente en stund ja. ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, og for et fantastisk lys det var på bildene! Prøver å tenke på at vi får sol døgnet rundt til sommeren, men det hjelper ikke så mye nå kjenner jeg ;)

  SvarSlett
 7. PS. Jeg har fortsatt ikke klart å bestemme meg ang. trykk og fargevalg, men det faller på plass plutselig :)

  SvarSlett

Takk for innspel og kommentar til posten min. Eg blir hoppande glad for kvart lite *pip*...